• Університет
    Загальна інформація
    • Історія та сучасність
    • Стратегія розвитку
    • Структура університету
    • Органи управління та самоврядування
    • Міжнародна співпраця
    • Наші досягнення
    • Первинна профспілкова організація співробітників університету
    • Відділ кадрів
    • Контактна інформація
    • Керівництво
    Публічна інформація
    • Політика сталого розвитку Поліського універстету
    • Гендерний план дій на 2022-2026 роки
    • Запобігання та протидії корупції
    • Громадське обговорення
    • Установчі документи
    • Центри та відділи університету
    • Ліцензії на провадження освітньої діяльності
    • Сертифікати про інституційну акредитацію, спеціальностей та освітніх програм
    • Ліцензування та акредитація
    • Мови освітнього процесу
    • Спеціальності та освітні програми
    • Кадрова політика університету
    • Приймальна комісія
    • Гуртожитки
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Кадрове забезпечення
    • Розмір плати за навчання
    • Фінансова звітність
    • Закупівлі товарів, робіт і послуг
    • Соціально-психологічний супровід
    • Накази, правила та інструкції
    • Додаткові послуги
    • Вчена рада
    • Звіти ректора
    Якість освіти
    • Політика забезпечення якості освітньої діяльності
    • Навчально-науковий центр забезпечення якості освіти
    • Моніторинг якості освітнього процесу
  • Освітня діяльність
    Загальна інформація
    • Нормативне забезпечення освітнього процесу
    • Сертифікати про акредитацію освітніх програм
    • Ліцензійний обсяг та контингент здобувачів вищої освіти
    • Мови освітнього процесу
    • Документи, що видаються по закінченню навчання
    Факультети та інститути
    • Факультет економіки та менеджменту
    • Агрономічний факультет
    • Факультет ветеринарної медицини та тваринництва
    • Факультет права, публічного управління та національної безпеки
    • Факультет лісового господарства та екології
    • Факультет інформаційних технологій, обліку та фінансів
    • Факультет інженерії та енергетики
    Організація освітнього процесу
    • Каталог освітніх програм
    • Каталог вибіркових дисциплін
    • Проєкти освітніх програм
    • Графіки навчального процесу
    • Дистанційне навчання
    • Аспірантура
    • Розклад занять
    • Рейтинги студентів для отримання стипендії
    • Асоціація випускників
    • Бази практик / стажування та працевлаштування
    • Розмір плати за навчання
    Освіта впродовж життя
    • Підвищення кваліфікації викладачів, співробітників
    • Підвищення кваліфікації на замовлення
  • Абітурієнтам
    Приймальна комісія
    • Склад приймальної комісії
    • Положення про приймальну комісію
    • Переведення та поновлення
    • Розклад роботи
    • Списки рекомендованих на навчання
    • Накази на зарахування
    • Рішення приймальної комісії
    • Контакти
    ВСТУП 2025
    • Правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти
    • Державне замовлення
    • Інформація про гранти
    • Важливі дати: ВСТУП 2025
    • Вступникам з ТОТ
    • Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ
    • Інформаційні матеріали вступнику
    • Перелік спеціальностей та освітніх програм
    • Програми вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Вартість навчання
    • Програми подвійних дипломів
    Вступ до аспірантури/докторантури
    • Правила прийому на навчання
    • Програми фахових вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Рейтинговий список
    • Обсяги державного замовлення на підготовку аспірантів
    • Вартість навчання
  • Наука
    Загальна інформація
    • Основні досягнення
    • Інфраструктура забезпечення наукової діяльності
    • Центр колективного користування науковим обладнанням "НІККМЗ"
    • Напрями наукової діяльності
    • Звіти з наукової діяльності
    • Контактна інформація
    • Науково-інноваційні інститути
    • Наукові горизонти / Scientific Horizons
    Студентська наука
    • Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт
    • Всеукраїнські студентські олімпіади
    • Гранти НТСА
    • Науково-творчі об’єднання
    • Наукові конференції
    Підготовка та розвиток науково-педагогічних кадрів
    • Аспірантура і докторантура
    • Спеціалізовані вчені ради
    • Міжнародні грантові проєкти
    • Наукові школи
    • Науковий рейтинг викладачів
    Політика академічної доброчесності
    • Академічна доброчесність
logo
  • Міжнародна діяльність
    Інфраструктура забезпечення міжнародної діяльності
    • Відділ міжнародного співробітницва
    • Інформаційний центр ЄС
    • Міжнародні зв’язки
    • Новини відділу міжнародного співробітництва
    • Стратегія інтернаціоналізації Поліського національного університету
    • HORIZON EUROPE
    • Erasmus +
    • JICA
    • Навчання іноземних громадян
    • Міжнародні стажування
    • Закордонна практика
    • Програми подвійних дипломів
    • Міжнародні проекти
    • DAAD «Tschernobyl heute – wilde Natur ohne Grenzen»
  • Foreign Students
    • Polissia National University
    • Invitation for study
    • Admission process
    • Sample documents of higher education
    • Temporary residence permit in Ukraine
    • Student’s Accommodation
    • Contacts
  • Студенту
    Соціальне обличчя Поліського університету
    • Стипендіальне забезпечення студентів
    • Психологічна підтримка
    • Профком
    • Твоє перше робоче місце
    • Соціальний та гуманітарний розвиток
    • Скринька довіри
    Студентське самоврядування
    • Склад самоврядування
    Спорт і відпочинок
    • Спортивні досягнення
    • Спортивні секції
    • Спортивні споруди
    • Гуртки
    • Заходи
    • Корисні контакти
    Побут та харчування
    • Студентське містечко
    • Їдальні, кафе
    • Корисні контакти
  • Ресурси і сервіси
logo
×
Університет Освітня діяльність Абітурієнтам Наука Міжнародна діяльність Foreign Students Студенту Ресурси та сервіси

Вербельчук Тетяна Василівна

Посада: завідувач кафедри технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва
Науковий ступінь: кандидат сільськогосподарських наук
Учене звання: доцент
Дата народження: 18.08.1974 р.
Працює в Поліському національному університеті з 1997 р.
Педагогічний стаж – 28 років

ORCID ID : 0000-0001-7334-4507
https://orcid.org/0000-0001-7334-4507
ScopusAuthorID: 57671312400
https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57671312400
Researcher ID Web of Science:  V-3340-2017
https://publons.com/researcher/2001096/tetyana-verbelchuk/
GoogleScholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=DN1JGokAAAAJ&hl=uk

Базова освіта:Диплом про закінчення Державної агроекологічної академії України за спеціальністю«Зооінженерія» від 20.12.1996 р. КМ № 900005

Наукові інтереси: перспективні технології виробництва і переробки продукції тваринництва, технологія виробництва продукції свинарства, моделювання технологічних процесів у галузі, методика наукових досліджень.

Кандидатська дисертація: «Продуктивність, перетравність поживних речовин та забійні якості молодняку свиней при згодовуванні каоліну та алуніту» (спеціальність: 06.02.02«Годівля тварин і технологія кормів»; керівник – доктор сільськогосподарських наук,професор, заслужений працівник освіти України, Бурлака В. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, 2011).

Навчальні курси: технологія виробництва продукції свинарства; інноваційні технології виробництва продукції тваринництва; технологія промислового свинарства; моделювання технологічних процесів у галузі.

Активності та досягнення:

  •  заступник з організаційної роботи декана технологічного факультету Поліського національного університету (2008-2023 роки)
  •  завідувач випускової кафедри (з 2022 року по теперішній час)
  •  гарант освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів зі спеціальності 204«Технологія виробництва переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» у Поліському національному університеті
  • член методичної комісії технологічного факультету Поліського національного університету
  •  член вченої ради технологічного факультету Поліського національного університету
  •  член проектної групи освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» » у Поліському національному університеті
  •  член проектної групи освітньої програми підготовки магістрів зі спеціальності 204 «Технологія виробництва переробки продукції тваринництва» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» » у Поліському національному університеті
  •  керівник делегації від Житомирської області на ХХ Зліт іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідер АПК XXI століття» (2018 р.)
  •  член конкурсної комісії І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей (Житомир, 2020-2023 р.)

Нагороди та відзнаки:

  • Грамота Житомирської обласної Ради (2017 р.);
  • Почесна Грамота управління агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації (2016 р.);
  • Грамоти ректора ЖНАЕУ (2015 р.);
  • Почесна Грамота Департаменту агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації (2013 р).

Публікації: співавтор навчальних посібників, понад 200 наукових і науково-методичних праць.

Монографії та навчальні посібники:

  •  Детергенти сучасності : монографія / Бурлака В. А. та ін. ; за ред. В. А. Бурлаки.Житомир : ЖНАЕУ, 2012. 652 с. (Колектив авторів : Бурлака В. А., Грабар І. Г., Микитюк В.М., Засекін Д. А. Борщенко В. В. Сукненко, Т. М. Біба А. Д., Вербельчук Т. В., Кривий М.М., Туманов В. В.).
  •  Інноваційні технології заготівлі та використання кормів і кормових добавок :навчальний посібник / В. В. Борщенко, О. О. Лавринюк, М. М. Кривий, В. М. Степаненко, Т.В. Вербельчук, В. Ю. Мамченко, С. П. Вербельчук; за ред. В. В. Борщенка. Житомир, 2021.245 с.
  •  Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : підручник / Л. М.Хмельничий, М. Г. Повод, О. Г. Бордунова та ін. (всього 12 авторів) ; за заг. ред. В. І. Ладика,Л. М. Хмельничий. Одеса : Олді+, 2023. 240 с. ; іл. + таб. – (Серія «На допомогу аспіранту»).
  •  Технологія переробки продукції тваринництва: навч. посіб. / Т. І. Ковальчук, С. П.Вербельчук, В. З. Трохименко, Т. В. Вербельчук, М. І. Дідух. Житомир : Поліський національний університет, 2023. 250 с.
  •  Безпека та якість продукції тваринництва: навч. посіб. / С. К. Павлюк, В. З.Трохименко, Т. І. Ковальчук, Т. В. Вербельчук, С. П. Вербельчук, О. В. Лісогурська, Альона Л. Шуляр. Житомир : Поліський національний університет, 2024. 257 с.

Основні наукові статті у вітчизняних і закордонних фахових виданнях:

  •  Порівняльна характеристика м’ясних та забійних якостей качок при вирощуванні на території радіоактивного забруднення / С. П. Ковальова, О. В. Ільніцька, В. П.Гавриловський, С. П. Вербельчук, В. В. Кобернюк, Т. В. Вербельчук. Вісник Сумського НАУ.Наук. журнал. Серія “Тваринництво”. 2021. Вип. 1 (44). С. 47–54.doi:10.32845/bsnau.lvst.2021.1.7
  •  Баланс феруму та міді в організмі свиней при використанні нетрадиційних природних добавок / Т. В. Вербельчук, С. П. Вербельчук, І. І. Ковальчук, І. В. Ковальчук, Р. О. Васильєв,В. Р. Клим В.Р. Вісник Сумського НАУ. Наук. журнал. Серія “Тваринництво”.  2021. Вип. 2(45). С. 77–82.  doi:10.32845/bsnau.lvst.2021.2.11
  •  Вербельчук Т. В., Ковальова С. П., Вербельчук С. П., Кобернюк В. В. Динаміка якісних показників безпідстилкового гною при промисловому виробництві свинини. Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 120. С.175–182.  doi:10.32851/2226 0099.2021.120.23
  •  Андрєєва Д. М., Повод М. Г., Вербельчук Т. В., Вербельчук С. П. Морфологічний склад туш імунокастрованих та некастрованих свинок за різної передзабійної живої маси. Вісник Сумського НАУ. Наук. журнал. Серія “Тваринництво”. 2021. Вип. 4 (47). С. 49–54. doi: 10.32845/bsnau.lvst.2021.4.8
  •  Повод М. Г., Михалко О. Г., Вербельчук Т. В., Щербина О. В., Тіщенко О. С.Залежність відгодівельних якостей свиней американського походження від різного типугодівлі. Вісник Сумського НАУ. Наук. журнал. Серія “Тваринництво”. 2021. Вип. 4 (47). С.125–132.  doi:10.32845/bsnau.lvst.2021.4.21
  •  Попсуй В. В., Корж О. В., Опара В. О., Вербельчук Т. В., Щербина О. В. Оптимізація передстартової годівлі поросят в умовах інтенсивної технології. Вісник Сумського НАУ.Наук. журнал. Серія “Тваринництво”. 2021. Вип. 4 (47). С. 144–148.doi:10.32845/bsnau.lvst.2021.4.24
  •  Effect of pre-slaughter weight on morphological composition of pig carcasses / O.Mykhalko, M. Povod, T. Verbelchuk, O. Shcherbyna, R. Susol, N. Kirovich, I. Riznychuk. Open Agriculture. Vol. 7 (1). 2022. Р. 335–347. doi: 10.1515/opag-2022-0096.
  •  Annual dynamics of microclimate parameters of farrowing room in pigsty using two different ventilation systems / O. Mykhalko, M. Povod, O. Korzh, T. Verbelchuk, S. Verbelchuk, O.Shcherbyna, H. Kalynychenko L. Onishenko. Agraarteadus, Journal of Agricultural Science. Agraarteadus, 2022, Vol. 33(2):425–433. doi: 10.15159/jas.22.26.
  •  Reproductive qualities of sows at different durations of previous lactation / R. Shvachka, M. Povod, O. Mykhalko, M. Shpetnyi, O. Korzh, T. Verbelchuk, O. Shcherbyna. Scientific Papers Series «Management, Economic Engineering in Agriculture and Rural Development».  2022. Vol. 22 (1). Р. 579–584.
  •  Seasonal dependence of the productivity of Irish origins sows from the type of microclimate systems in the farrowing room / O. Mykhalko, M. Povod, O. Korzh, T. Verbelchuk, S. Verbelchuk,O. Shcherbyna. Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture and Rural Development. 2022. Vol. 22, Issue 2. Р. 523–533.
  •  Інтенсивність росту та відгодівельні якості свиней за зміни типів годівлі під час дорощування та відгодівлі / М. Г. Повод, О. С. Тіщенко, О. Г. Михалко, Т. В. Вербельчук, С. П. Вербельчук, О. В. Щербина, Г. І. Калініченко. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Сільськогосподарські науки, 2022, т 24, № 96. С. 50–60.doi: 10.32718/nvlvet‐a9607.
  •  Study of the embryonic period of female crayfish egg development in different species / M.Slusar, A. Muzhenko, I. Kovalchuk, V. Borshchenko, T. Verbelchuk. Scientific Horizons. 2023. №26 (12). Р. 22–31. https://doi.org/10.48077/scihor12.2023.22.
  •  Productivity of sows, growth of piglets and fattening qualities of pigs at different durations of the suckling period / M. Povod, O. Mykhalko, T. Verbelchuk, B. Gutyj, V. Borshchenko, V. Koberniuk.Scientific Papers Series «Management, Economic Engineering in Agriculture and Rural Development».
    2023. Vol. 23, Issue 1, Р. 649–459.
  •  8. The dependence of piglet productivity on the method of feed preparation and the feeding of piglets/ M. Povod, O. Mykhalko, B. Gutyj, O., Verbelchuk T., Kalynychenko H., Vyslotska L., Ivakhiv M.Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture and Rural Development. 2024.
    Vol. 24, Issue 1, Р. 787–798.

Основні науково-методичні праці:

  •  Вербельчук Т. В., Вербельчук С. П., Ковальова С. П. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства» розділу «Утримання свиней, екологічне та зооветеринарне забезпечення виробництва свинини» для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 204«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Житомир : ПП «Палітра-
    Плюс». 2021. 86 с.
  •  Ткачук В. І., Вербельчук Т. В., Вербельчук С. П., Слюсар М. В. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з дисципліни «Моделювання технологічних процесів у тваринництві» розділу «Моделювання технологічних процесів у рибництві» для здобувачів освітнього ступеня магістр за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Житомир : ПП «Палітра-Плюс». 2021. 83
    с.
  •  Вербельчук Т. В., Лісогурська О. В., Шуляр А. Л., Вербельчук С.П. Методичні вказівки для проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства». Змістовий модуль 1. «Сучасний стан і перспективи розвитку свинарства. походження, біологічні і господарські особливості свиней» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Житомир : Поліський національний університет, 2022. 46 с.
  •  Вербельчук Т. В., Лісогурська О. В., Вербельчук С. П., Шуляр А. Л. Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Методика наукових досліджень» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Житомир : Поліський національний університет, 2023. 158 с.
  •  Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва» на тему «Практичні засади інноваційного розвитку свинарських підприємств» здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Т. В. Вербельчук, О. В. Лісогурська, С. П. Вербельчук, Д. В. Лісогурська. Житомир : Поліський національний університет, 2024. 60 с.

Керівництво студентськими науковими роботами:

  •  Маліцький В. О. Участ у V Всеукраїнському конкурсі «Краща аграрна практика 2019», котрий проводився online виданням Agroportal.ua за підтримки таких установ і організацій, як Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти, асоціації «Клуб аграрного бізнесу» та компанії «UKRAVIT» (відеоролик увійшов в 10 переможців керівники к. с.-г. н., доценти Вербельчук Т. В., Ковальчук І. В., 2019 р.);
  •  Коновальчук Н. О. Вирощування поросят-сисунів та профілактика їх загибелі (Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, галузь наук «Аграрні науки та продовольство», спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», диплом І ступеня у І турі, учасник – у ІІ турі, керівники к. с.-г. н., доценти Ткачук В. І., Вербельчук Т. В., 2019 р.);
  •  Зембицький В. В. Технологія вирощування прісноводних раків в умовах навчальної лабораторії тваринництва ЖНАЕУ (Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, галузь наук «Зоотехнія», диплом І ступеня у І турі, учасник – у ІІ турі, керівники к. с.-г. н., доценти Слюсар М. В., Вербельчук Т. В., 2020 р.);
  •  Іванюк В. Г., Васьківська К. М. Технологія виробництва маточного молочка в умовах навчальної пасіки. (Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, галузь наук «Зоотехнія», диплом І ступеня у І турі, учасник – у ІІ турі, керівник к. с.-г. н., доцент Вербельчук Т. В., 2021 р.);
  •  Іванюк В. Г., Васьківська К. М. Технологія виробництва маточного молочка. (Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, галузь наук «Аграрні науки та продовольство», спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», диплом І ступеня, керівник к. с.-г. н., доцент Вербельчук Т. В., 2022 р.).
  •  Заровний М. М., Шевчук Н. Б. Удосконалення технології переробки воскової сировини та виробництво вощини. (Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, галузь наук «Аграрні науки та продовольство», спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки
    продукції тваринництва», секція: «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», диплом І ступеня, керівник к. с.-г. н., доцент Вербельчук Т. В., 2024 р.).

Участь у виконанні науково-дослідних робіт:

  •  Екологічні та технологічні особливості використання відходів виробництв, природних детергентів в раціонах свиней, птиці, риб, вплив їх на продуктивність і фізіологічні показники (номер державної реєстрації 0102U005653) – відповідальний виконавець;
  •  Опрацювання сучасних технологій виробництва продукції тваринництва в умовах Полісся України (номер державної реєстрації 0112U001615) – відповідальний виконавець;
  •  Опрацювання технологій виробництва продукції тваринництва в умовах Полісся та Лісостепу України (номер державної реєстрації 0116U004202) – відповідальний виконавець.
  •  Моніторинг технологій виробництва продукції тваринництва з метою оцінки та удосконалення в умовах Полісся та Лісостепу України (номер державної реєстрації 0122U200643, період виконання: 01.01.2022–31.12.2026 року) – науковий керівник;
  •  Моніторинг технологій переробки та якості продукції тваринництва для забезпечення безпеки харчових продуктів (номер державної реєстрації 0124U003263, період виконання:01.01.2024-31.12.2028 року) – науковий керівник.

Підвищення кваліфікації

  • 2024 р Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Довідка №312-16/2 від. Тема: «Інноваційні освітні технології при підготовці здобувачів вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
  •  2023 р. ТОВ «Укрстандартсертифікація» (м. Запоріжжя, Україна). Сертифікат UA.V. HACCP. 18042023100/004». Тема: «Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)», курс теоретичного і практичного навчання з підготовки внутрішніх аудиторів.
  •  2023 р. Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку (м. Люблін, Польща). Сертифікат ES №13164. Міжнародне підвищення кваліфікації (вебінару) наукових, науково-педагогічних працівників ЗВО на тему: «Трансфер освітніх технологій в країнах Європейського союзу та Україні».
  •  2022 р. Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку (м. Люблін, Польща). Сертифікат ES № 97188. Міжнародне підвищення кваліфікації (вебінару) для освітян на тему: «Інтерактивні технології змішаного навчання в закладах освіти: досвід країн Європейського союзу та України»;
  • 2021 р. Науково-дослідний Інститут Люблінського науково-технологічного парку (м. Люблін, Польща, 07.21 – 19.07.21). Тематичне спрямування: «Підбір, підготовка, та публікація наукових статей у наукових виданнях що індексуються у базах даних Scopus та Web of Science»;
  •  2021 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ неперервної освіти і туризму. Тематичне спрямування: «Науково-педагогічні працівники з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності» (Свідоцтво СС 00493706/014727-21 від10.2021 р.);
  •  2021 р. Інститут кормів та сільського господарства Поділля НААН без відриву від основного місця роботи (дистанційно), 11.05-14.05.2021 року. по 14 травня 2021 року.

Тематичне спрямування: «Годівля тварин і технологія виробництва кормів» (Свідоцтво № 14від 19.04.2021).

Персональна сторінка:
Facebook:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100010820119186
Linkedin:   https://www.linkedin.com/in/татьяна-вербельчук-035061137/
Telegram: https://web.telegram.org/z/
Контакти:
Телефон: +38(098)2482590
Корпоративна електронна адреса:   tetiana.verbelchuk@polissiauniver.edu.ua
E-mail: ver-ba555@ukr.net
Робоче місце: технологічний факультет, каб. 27 корпусу №3

 

 


Реквізити для оплати за послуги:

Одержувач - Поліський національний університет код - 00493681, рахунок UA248201720313221002201000272 ДКСУ у м. Києві. Плата за навчання - вказати П.І.Б., курс, факультет, форму навчання (денна чи заочна)

Форма для оплати усіх послуг


Адреса
бульвар Старий, 7, Житомир, Житомирська область, 10008
Приймальна комісія
(0412) 41-89-06
(063) 108-78-60
(097) 753-49-43
e-mail: mail@polissiauniver.edu.ua
Ректор університету
(0412) 47-13-56

© Copyright: Поліський національний університет