• Університет
    Загальна інформація
    • Історія та сучасність
    • Стратегія розвитку
    • Структура університету
    • Органи управління та самоврядування
    • Міжнародна співпраця
    • Наші досягнення
    • Первинна профспілкова організація співробітників університету
    • Відділ кадрів
    • Контактна інформація
    • Керівництво
    Публічна інформація
    • Політика сталого розвитку Поліського універстету
    • Гендерний план дій на 2022-2026 роки
    • Запобігання та протидії корупції
    • Громадське обговорення
    • Установчі документи
    • Центри та відділи університету
    • Ліцензії на провадження освітньої діяльності
    • Сертифікати про інституційну акредитацію, спеціальностей та освітніх програм
    • Ліцензування та акредитація
    • Мови освітнього процесу
    • Спеціальності та освітні програми
    • Кадрова політика університету
    • Приймальна комісія
    • Гуртожитки
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Кадрове забезпечення
    • Розмір плати за навчання
    • Фінансова звітність
    • Закупівлі товарів, робіт і послуг
    • Соціально-психологічний супровід
    • Накази, правила та інструкції
    • Додаткові послуги
    • Вчена рада
    • Звіти ректора
    Якість освіти
    • Політика забезпечення якості освітньої діяльності
    • Навчально-науковий центр забезпечення якості освіти
    • Моніторинг якості освітнього процесу
  • Освітня діяльність
    Загальна інформація
    • Нормативне забезпечення освітнього процесу
    • Сертифікати про акредитацію освітніх програм
    • Ліцензійний обсяг та контингент здобувачів вищої освіти
    • Мови освітнього процесу
    • Документи, що видаються по закінченню навчання
    Факультети та інститути
    • Факультет економіки та менеджменту
    • Агрономічний факультет
    • Факультет ветеринарної медицини та тваринництва
    • Факультет права, публічного управління та національної безпеки
    • Факультет лісового господарства та екології
    • Факультет інформаційних технологій, обліку та фінансів
    • Факультет інженерії та енергетики
    Організація освітнього процесу
    • Каталог освітніх програм
    • Каталог вибіркових дисциплін
    • Проєкти освітніх програм
    • Графіки навчального процесу
    • Дистанційне навчання
    • Аспірантура
    • Розклад занять
    • Рейтинги студентів для отримання стипендії
    • Асоціація випускників
    • Бази практик / стажування та працевлаштування
    • Розмір плати за навчання
    Освіта впродовж життя
    • Підвищення кваліфікації викладачів, співробітників
    • Підвищення кваліфікації на замовлення
  • Абітурієнтам
    Приймальна комісія
    • Склад приймальної комісії
    • Положення про приймальну комісію
    • Переведення та поновлення
    • Розклад роботи
    • Списки рекомендованих на навчання
    • Накази на зарахування
    • Рішення приймальної комісії
    • Контакти
    ВСТУП 2025
    • Правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти
    • Державне замовлення
    • Інформація про гранти
    • Важливі дати: ВСТУП 2025
    • Вступникам з ТОТ
    • Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ
    • Інформаційні матеріали вступнику
    • Перелік спеціальностей та освітніх програм
    • Програми вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Вартість навчання
    • Програми подвійних дипломів
    Вступ до аспірантури/докторантури
    • Правила прийому на навчання
    • Програми фахових вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Рейтинговий список
    • Обсяги державного замовлення на підготовку аспірантів
    • Вартість навчання
  • Наука
    Загальна інформація
    • Основні досягнення
    • Інфраструктура забезпечення наукової діяльності
    • Центр колективного користування науковим обладнанням "НІККМЗ"
    • Напрями наукової діяльності
    • Звіти з наукової діяльності
    • Контактна інформація
    • Науково-інноваційні інститути
    • Наукові горизонти / Scientific Horizons
    Студентська наука
    • Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт
    • Всеукраїнські студентські олімпіади
    • Гранти НТСА
    • Науково-творчі об’єднання
    • Наукові конференції
    Підготовка та розвиток науково-педагогічних кадрів
    • Аспірантура і докторантура
    • Спеціалізовані вчені ради
    • Міжнародні грантові проєкти
    • Наукові школи
    • Науковий рейтинг викладачів
    Політика академічної доброчесності
    • Академічна доброчесність
logo
  • Міжнародна діяльність
    Інфраструктура забезпечення міжнародної діяльності
    • Відділ міжнародного співробітницва
    • Інформаційний центр ЄС
    • Міжнародні зв’язки
    • Новини відділу міжнародного співробітництва
    • Стратегія інтернаціоналізації Поліського національного університету
    • HORIZON EUROPE
    • Erasmus +
    • JICA
    • Навчання іноземних громадян
    • Міжнародні стажування
    • Закордонна практика
    • Програми подвійних дипломів
    • Міжнародні проекти
    • DAAD «Tschernobyl heute – wilde Natur ohne Grenzen»
  • Foreign Students
    • Polissia National University
    • Invitation for study
    • Admission process
    • Sample documents of higher education
    • Temporary residence permit in Ukraine
    • Student’s Accommodation
    • Contacts
  • Студенту
    Соціальне обличчя Поліського університету
    • Стипендіальне забезпечення студентів
    • Психологічна підтримка
    • Профком
    • Твоє перше робоче місце
    • Соціальний та гуманітарний розвиток
    • Скринька довіри
    Студентське самоврядування
    • Склад самоврядування
    Спорт і відпочинок
    • Спортивні досягнення
    • Спортивні секції
    • Спортивні споруди
    • Гуртки
    • Заходи
    • Корисні контакти
    Побут та харчування
    • Студентське містечко
    • Їдальні, кафе
    • Корисні контакти
  • Ресурси і сервіси
logo
×
Університет Освітня діяльність Абітурієнтам Наука Міжнародна діяльність Foreign Students Студенту Ресурси та сервіси

Представники Поліського університету та Держпродспоживслужби обговорили перспективи співпраці

У Поліському національному університеті відбулася зустріч, в рамках якої ректор Олег Скидан та заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергій Захарін  обговорили проблематику впровадження в практику роботи підприємств та установ Держпродспоживслужби результатів наукових досліджень у сферах ветеринарної медицини, карантину та захисту рослин.

Зокрема, Сергій Захарін повідомив, що за дорученням Голови Держпродспоживслужби Сергія Ткачука протягом останнього року значно посилено співпрацю із провідними науковими установами та закладами вищої освіти, – інформують на сайті Держспоживслужби. Функціонує Науково-методична рада, до складу якої включено провідних наукових та науково-педагогічних працівників, у тому числі професорів профільних кафедр Поліського національного університету. Уважно вивчаються результати ключових наукових досліджень у сферах ветеринарної медицини, карантину та захисту рослин, що виконані підвідомчими установами, а також закладами вищої освіти.

Опрацьовуються моделі подальшої модернізації цифрової інфраструктури служби. Розробляються проекти документів щодо створення Єдиного порталу Держпродспоживслужби та платформи eFood, які об’єднають функціонал різних інформаційно-комунікаційних систем (у тому числі публічних реєстрів). 

Сергій Захарін також нагадав, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2023 року № 379 затверджено Положення про післядипломну освіту та інші форми підвищення кваліфікації спеціалістів ветеринарної медицини. Розглянуто та затверджено відповідні навчальні плани та програми, а також навчально-методичні матеріали. Вказана робота виконується на основі сучасних цифрових технологій.

Ректор Поліського національного університету Олег Скидан розповів про ключові результати наукових досліджень у сферах ветеринарної медицини, карантину та захисту рослин, а також можливості впровадження цих результатів в практику. В університеті функціонує Центр колективного користування науковим обладнання «Наземний інформаційний комплекс космічного моніторингу Землі», результати досліджень якого можуть бути використані для прогнозування врожайності ключових сільськогосподарських культур, а також хвороб рослин. 

Значний інтерес представляють результати моніторингу впливу токсичних речовин, що містяться у питній воді і кормах, на здоров’я великої рогатої худоби та безпечність продукції. Опрацьовуються можливості впровадження комплексного проєкту щодо застосування ГІС-технологій для забезпечення ефективної реалізації функцій Держпродспоживслужби у галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, карантину та захисту рослин.

Разом з тим, Сергій Захарін та Олег Скидан обговорили пропозиції про популяризацію серед здобувачів освіти актуальних знань у сферах захисту рослин, безпечності харчових продуктів, лабораторної діагностики, ощадливого використання природних ресурсів, а також про діяльність Держпродспоживслужби та її підвідомчих установ.

«Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів підтримує співпрацю з провідними університетами. Приємно відзначити, що науковці Поліського національного університету мають чимало наукових розробок, які готові до впровадження в практику ветеринарної медицини, карантину та захисту рослин. Ми домовились про подальше розширення співробітництва у реалізації наукових проєктів. Нам цікаві новітні наукові та інноваційні розробки, що можуть бути використані в управлінській практиці, у сферах ветеринарної медицини, безпечності харчових продуктів, фітосанітарної безпеки. Окрім того, на мою думку, доцільне підвищення обізнаності громадян, у тому числі здобувачів освіти, щодо широкого кола питань, у першу чергу – у сфері безпечності харчових продуктів, догляду за домашніми та сільськогосподарськими тваринами, раціонального використання земель, ефективного вирощування різних рослин, захисту прав споживачів тощо. Поліський національний університет здійснює підготовку фахівців за широким переліком спеціальностей, і ми із задоволенням запрошуємо кращих випускників на роботу до органів та установ Держпродспоживслужби», – зазначив Сергій Захарін.

490880052_1053982853429004_6146890337987441500_n-2
головна-споживслужба-2
490940450_1053982893429000_6365533933531756451_n-2
490880052_1053982853429004_6146890337987441500_n-1
490940450_1053982893429000_6365533933531756451_n-1

Пресслужба Поліського національного університету


Реквізити для оплати за послуги:

Одержувач - Поліський національний університет код - 00493681, рахунок UA248201720313221002201000272 ДКСУ у м. Києві. Плата за навчання - вказати П.І.Б., курс, факультет, форму навчання (денна чи заочна)

Форма для оплати усіх послуг


Адреса
бульвар Старий, 7, Житомир, Житомирська область, 10008
Приймальна комісія
(0412) 41-89-06
(063) 108-78-60
(097) 753-49-43
e-mail: mail@polissiauniver.edu.ua
Ректор університету
(0412) 47-13-56

© Copyright: Поліський національний університет