• Університет
    Загальна інформація
    • Історія та сучасність
    • Стратегія розвитку
    • Структура університету
    • Органи управління та самоврядування
    • Міжнародна співпраця
    • Наші досягнення
    • Первинна профспілкова організація співробітників університету
    • Відділ кадрів
    • Контактна інформація
    • Керівництво
    Публічна інформація
    • Політика сталого розвитку Поліського універстету
    • Гендерний план дій на 2022-2026 роки
    • Запобігання та протидії корупції
    • Громадське обговорення
    • Установчі документи
    • Центри та відділи університету
    • Ліцензії на провадження освітньої діяльності
    • Сертифікати про інституційну акредитацію, спеціальностей та освітніх програм
    • Ліцензування та акредитація
    • Мови освітнього процесу
    • Спеціальності та освітні програми
    • Кадрова політика університету
    • Приймальна комісія
    • Гуртожитки
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Кадрове забезпечення
    • Розмір плати за навчання
    • Фінансова звітність
    • Закупівлі товарів, робіт і послуг
    • Соціально-психологічний супровід
    • Накази, правила та інструкції
    • Додаткові послуги
    • Вчена рада
    • Звіти ректора
    Якість освіти
    • Політика забезпечення якості освітньої діяльності
    • Навчально-науковий центр забезпечення якості освіти
    • Моніторинг якості освітнього процесу
  • Освітня діяльність
    Загальна інформація
    • Нормативне забезпечення освітнього процесу
    • Сертифікати про акредитацію освітніх програм
    • Ліцензійний обсяг та контингент здобувачів вищої освіти
    • Мови освітнього процесу
    • Документи, що видаються по закінченню навчання
    Факультети та інститути
    • Факультет економіки та менеджменту
    • Агрономічний факультет
    • Факультет ветеринарної медицини та тваринництва
    • Факультет права, публічного управління та національної безпеки
    • Факультет лісового господарства та екології
    • Факультет інформаційних технологій, обліку та фінансів
    • Факультет інженерії та енергетики
    Організація освітнього процесу
    • Каталог освітніх програм
    • Каталог вибіркових дисциплін
    • Проєкти освітніх програм
    • Графіки навчального процесу
    • Дистанційне навчання
    • Аспірантура
    • Розклад занять
    • Рейтинги студентів для отримання стипендії
    • Асоціація випускників
    • Бази практик / стажування та працевлаштування
    • Розмір плати за навчання
    Освіта впродовж життя
    • Підвищення кваліфікації викладачів, співробітників
    • Підвищення кваліфікації на замовлення
  • Абітурієнтам
    Приймальна комісія
    • Склад приймальної комісії
    • Положення про приймальну комісію
    • Переведення та поновлення
    • Розклад роботи
    • Списки рекомендованих на навчання
    • Накази на зарахування
    • Рішення приймальної комісії
    • Контакти
    ВСТУП 2025
    • Правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти
    • Державне замовлення
    • Інформація про гранти
    • Важливі дати: ВСТУП 2025
    • Вступникам з ТОТ
    • Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ
    • Інформаційні матеріали вступнику
    • Перелік спеціальностей та освітніх програм
    • Програми вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Вартість навчання
    • Програми подвійних дипломів
    Вступ до аспірантури/докторантури
    • Правила прийому на навчання
    • Програми фахових вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Рейтинговий список
    • Обсяги державного замовлення на підготовку аспірантів
    • Вартість навчання
  • Наука
    Загальна інформація
    • Основні досягнення
    • Інфраструктура забезпечення наукової діяльності
    • Центр колективного користування науковим обладнанням "НІККМЗ"
    • Напрями наукової діяльності
    • Звіти з наукової діяльності
    • Контактна інформація
    • Науково-інноваційні інститути
    • Наукові горизонти / Scientific Horizons
    Студентська наука
    • Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт
    • Всеукраїнські студентські олімпіади
    • Гранти НТСА
    • Науково-творчі об’єднання
    • Наукові конференції
    Підготовка та розвиток науково-педагогічних кадрів
    • Аспірантура і докторантура
    • Спеціалізовані вчені ради
    • Міжнародні грантові проєкти
    • Наукові школи
    • Науковий рейтинг викладачів
    Політика академічної доброчесності
    • Академічна доброчесність
logo
  • Міжнародна діяльність
    Інфраструктура забезпечення міжнародної діяльності
    • Відділ міжнародного співробітницва
    • Інформаційний центр ЄС
    • Міжнародні зв’язки
    • Новини відділу міжнародного співробітництва
    • Стратегія інтернаціоналізації Поліського національного університету
    • HORIZON EUROPE
    • Erasmus +
    • JICA
    • Навчання іноземних громадян
    • Міжнародні стажування
    • Закордонна практика
    • Програми подвійних дипломів
    • Міжнародні проекти
    • DAAD «Tschernobyl heute – wilde Natur ohne Grenzen»
  • Foreign Students
    • Polissia National University
    • Invitation for study
    • Admission process
    • Sample documents of higher education
    • Temporary residence permit in Ukraine
    • Student’s Accommodation
    • Contacts
  • Студенту
    Соціальне обличчя Поліського університету
    • Стипендіальне забезпечення студентів
    • Психологічна підтримка
    • Профком
    • Твоє перше робоче місце
    • Соціальний та гуманітарний розвиток
    • Скринька довіри
    Студентське самоврядування
    • Склад самоврядування
    Спорт і відпочинок
    • Спортивні досягнення
    • Спортивні секції
    • Спортивні споруди
    • Гуртки
    • Заходи
    • Корисні контакти
    Побут та харчування
    • Студентське містечко
    • Їдальні, кафе
    • Корисні контакти
  • Ресурси і сервіси
logo
×
Університет Освітня діяльність Абітурієнтам Наука Міжнародна діяльність Foreign Students Студенту Ресурси та сервіси

VІІ Міжнародна конференція «Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів» у Поліському університеті

У стінах Поліського цифрового інноваційного хабу «POLIDIH», що з грудня минулого року діє у Поліському національному університеті, 5-6 червня проходила  VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів». 

Серед учасників – академічна спільнота, аграрний бізнес та представники органів державної влади, до яких із вітальним словом звернулися ректор Поліського національного університету  Олег Скидан та завідувач науково-дослідною частиною університету Наталія Куцмус.   

Конференція стала чудовим майданчиком для обговорення  ряду проблем виробництва і переробки продовольчої сировини та якості і безпечності харчових продуктів.

На пленарному  засіданні спікери представили глибокі та змістовні виступи, які стали поштовхом до конструктивного обговорення сучасних викликів у сфері харчової безпеки, переробки сировини та сталого аграрного розвитку:

– Інна ДРАНИЦЯ, начальник управління розвитку цифрових трансформацій в аграрному секторі економіки Мінагрополітики.

–  Олександр РЕВНІВЦЕВ, експерт з біобезпеки мисливських господарств ФАО в Україні, ФАО (ООН).

– Тетяна ДАВИДЮК, професор, д. е. н., Інститут економічних досліджень, Інститут вищих досліджень імені Масарика Чеського технічного університету в Празі.

– Олександра ГУЦОЛ, аспірантка, Краківський сільськогосподарський університет.

– Тарас ГУЦОЛ, Український університет у Європі.

– Jacek SKUDLARSKI, д. тех. н., Варшавський університет природничих наук.

– Генадіє ЧОБАНУ, старший науковий співробітник, доктор наук, Національний науково-дослідний інститут з праці та соціального захисту (INCSMPS), Університет ARTIFEX у Бухаресті

– Олена МАНДРИК, PhD, співзасновниця Науково-виробничого об’єднання «АПІМЕДІКУМ», керуюча напрямом здоров’я бджіл у ГО «Фундація жінок пасічниць».

– Роман ДЕМЯНЧУК, заступник начальника відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Житомирській області.

– Василь ШЕВЧУК, директор ТОВ «ЕКОМЯСО ПОЛІССЯ».

– Сергій ПАВЛЮК, аудитор з атестації харчових підприємств, головний аудитор з сертифікації СКБХП, аудитор СЕМ відповідно до ДСТУ ISO 14001, аудитор GMP, ДСТУ EN ISO 22716.

– Дар’я ЗАХАРЧУК, здобувач освітнього ступеня доктор філософії за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Поліського національного університету.

 – Світлана ФУРМАН, PhD, координатор проєкту «Досвід ЄС у зеленому сільському господарстві для відновлення та трансформації України у післявоєнний період» програми Erasmus+ за напрямом Jean Monnet Module, доцент кафедри ветеринарної епідеміології Поліського національного університету.

У  рамках конференції також було проведено низку заходів, приурочених до Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів. Зокрема, відбулася екскурсія на підприємство харчової промисловості ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» з метою ознайомлення з сучасними технологіями виробництва та впровадженими системами управління безпечністю харчових продуктів. Окрім того, у Житомирській регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби України відбувся мітап на тему «Сучасні підходи до забезпечення харчової безпеки», під час якого було обговорено новітні практики та виклики у сфері контролю якості харчових продуктів.

Під час мітапу  пройшла урочиста церемонія вручення сертифікатів учасникам навчальних курсів, організованих у межах реалізації проєкту «Досвід ЄС у зеленому сільському господарстві для відновлення та трансформації України у післявоєнний період», що впроваджується за підтримки Програми Erasmus+ (напрям Jean Monnet Module).

504432260_3144977855678839_3563398803293327820_n
495664060_3144977865678838_5640692913081204521_n
493679971_3144977802345511_598609545385433946_n
493679971_3144977802345511_598609545385433946_n-1
497711757_3144977529012205_6362773190788703185_n
497903763_3144977789012179_1711906872365557681_n
496955210_3144977585678866_3693510631170600939_n
497867249_3144977545678870_1891282968814047529_n
492574520_3144977739012184_6543024367711722889_n
493010656_3144977929012165_3238260541775431653_n
головна-мж-конференція
494543595_3144977602345531_8122415602566478252_n

Пресслужба Поліського національного університету  


Реквізити для оплати за послуги:

Одержувач - Поліський національний університет код - 00493681, рахунок UA248201720313221002201000272 ДКСУ у м. Києві. Плата за навчання - вказати П.І.Б., курс, факультет, форму навчання (денна чи заочна)

Форма для оплати усіх послуг


Адреса
бульвар Старий, 7, Житомир, Житомирська область, 10008
Приймальна комісія
(0412) 41-89-06
(063) 108-78-60
(097) 753-49-43
e-mail: mail@polissiauniver.edu.ua
Ректор університету
(0412) 47-13-56

© Copyright: Поліський національний університет