• Університет
    Загальна інформація
    • Історія та сучасність
    • Стратегія розвитку
    • Структура університету
    • Органи управління та самоврядування
    • Міжнародна співпраця
    • Наші досягнення
    • Первинна профспілкова організація співробітників університету
    • Відділ кадрів
    • Контактна інформація
    • Керівництво
    Публічна інформація
    • Політика сталого розвитку Поліського універстету
    • Гендерний план дій на 2022-2026 роки
    • Запобігання та протидії корупції
    • Громадське обговорення
    • Установчі документи
    • Центри та відділи університету
    • Ліцензії на провадження освітньої діяльності
    • Сертифікати про інституційну акредитацію, спеціальностей та освітніх програм
    • Ліцензування та акредитація
    • Мови освітнього процесу
    • Спеціальності та освітні програми
    • Кадрова політика університету
    • Приймальна комісія
    • Гуртожитки
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Кадрове забезпечення
    • Розмір плати за навчання
    • Фінансова звітність
    • Закупівлі товарів, робіт і послуг
    • Соціально-психологічний супровід
    • Накази, правила та інструкції
    • Додаткові послуги
    • Вчена рада
    • Звіти ректора
    Якість освіти
    • Політика забезпечення якості освітньої діяльності
    • Навчально-науковий центр забезпечення якості освіти
    • Моніторинг якості освітнього процесу
  • Освітня діяльність
    Загальна інформація
    • Нормативне забезпечення освітнього процесу
    • Сертифікати про акредитацію освітніх програм
    • Ліцензійний обсяг та контингент здобувачів вищої освіти
    • Мови освітнього процесу
    • Документи, що видаються по закінченню навчання
    Факультети та інститути
    • Факультет економіки та менеджменту
    • Агрономічний факультет
    • Факультет ветеринарної медицини та тваринництва
    • Факультет права, публічного управління та національної безпеки
    • Факультет лісового господарства та екології
    • Факультет інформаційних технологій, обліку та фінансів
    • Факультет інженерії та енергетики
    Організація освітнього процесу
    • Каталог освітніх програм
    • Каталог вибіркових дисциплін
    • Проєкти освітніх програм
    • Графіки навчального процесу
    • Дистанційне навчання
    • Аспірантура
    • Розклад занять
    • Рейтинги студентів для отримання стипендії
    • Асоціація випускників
    • Бази практик / стажування та працевлаштування
    • Розмір плати за навчання
    Освіта впродовж життя
    • Підвищення кваліфікації викладачів, співробітників
    • Підвищення кваліфікації на замовлення
  • Абітурієнтам
    Приймальна комісія
    • Склад приймальної комісії
    • Положення про приймальну комісію
    • Переведення та поновлення
    • Розклад роботи
    • Списки рекомендованих на навчання
    • Накази на зарахування
    • Рішення приймальної комісії
    • Контакти
    ВСТУП 2025
    • Правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти
    • Державне замовлення
    • Інформація про гранти
    • Важливі дати: ВСТУП 2025
    • Вступникам з ТОТ
    • Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ
    • Інформаційні матеріали вступнику
    • Перелік спеціальностей та освітніх програм
    • Програми вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Вартість навчання
    • Програми подвійних дипломів
    Вступ до аспірантури/докторантури
    • Правила прийому на навчання
    • Програми фахових вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Рейтинговий список
    • Обсяги державного замовлення на підготовку аспірантів
    • Вартість навчання
  • Наука
    Загальна інформація
    • Основні досягнення
    • Інфраструктура забезпечення наукової діяльності
    • Центр колективного користування науковим обладнанням "НІККМЗ"
    • Напрями наукової діяльності
    • Звіти з наукової діяльності
    • Контактна інформація
    • Науково-інноваційні інститути
    • Наукові горизонти / Scientific Horizons
    Студентська наука
    • Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт
    • Всеукраїнські студентські олімпіади
    • Гранти НТСА
    • Науково-творчі об’єднання
    • Наукові конференції
    Підготовка та розвиток науково-педагогічних кадрів
    • Аспірантура і докторантура
    • Спеціалізовані вчені ради
    • Міжнародні грантові проєкти
    • Наукові школи
    • Науковий рейтинг викладачів
    Політика академічної доброчесності
    • Академічна доброчесність
logo
  • Міжнародна діяльність
    Інфраструктура забезпечення міжнародної діяльності
    • Відділ міжнародного співробітницва
    • Інформаційний центр ЄС
    • Міжнародні зв’язки
    • Новини відділу міжнародного співробітництва
    • Стратегія інтернаціоналізації Поліського національного університету
    • HORIZON EUROPE
    • Erasmus +
    • JICA
    • Навчання іноземних громадян
    • Міжнародні стажування
    • Закордонна практика
    • Програми подвійних дипломів
    • Міжнародні проекти
    • DAAD «Tschernobyl heute – wilde Natur ohne Grenzen»
  • Foreign Students
    • Polissia National University
    • Invitation for study
    • Admission process
    • Sample documents of higher education
    • Temporary residence permit in Ukraine
    • Student’s Accommodation
    • Contacts
  • Студенту
    Соціальне обличчя Поліського університету
    • Стипендіальне забезпечення студентів
    • Психологічна підтримка
    • Профком
    • Твоє перше робоче місце
    • Соціальний та гуманітарний розвиток
    • Скринька довіри
    Студентське самоврядування
    • Склад самоврядування
    Спорт і відпочинок
    • Спортивні досягнення
    • Спортивні секції
    • Спортивні споруди
    • Гуртки
    • Заходи
    • Корисні контакти
    Побут та харчування
    • Студентське містечко
    • Їдальні, кафе
    • Корисні контакти
  • Ресурси і сервіси
logo
×
Університет Освітня діяльність Абітурієнтам Наука Міжнародна діяльність Foreign Students Студенту Ресурси та сервіси

Шестакова Анна Валеріївна

Посада: доцент кафедри економіки, підприємництва та туризму

Науковий ступінь: кандидат економічних наук

Учене звання: доцент

Працює в Поліському національному університеті з 2024 р.

Педагогічний стаж – 9 років

Професійний стаж – 12 років

Scopus Author ID: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57226270277&origin=resultslist

ORCID ID: ORSID: https://orcid.org/ 0000-0003-1388-582

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=fS00XuwAAAAJ&hl=uk

 

 

Базова освіта:

  • Диплом про закінчення Житомирського державного технологічного університету, магістр з біотехнічних та медичних апаратів і систем ТМ №39188740, 2010 р.
  • Диплом про закінчення Житомирського державного технологічного університету, спеціаліст з економіки підприємства ДСП №004496, 2015 р.

Наукові інтереси: туризм, цифровізація індустрії гостинності, цифрова трансформація бізнесу, цифрова економіка, менеджмент. 

Кандидатська дисертація: «Альтернативна зайнятість в системі відтворення трудового потенціалу», (08.00.03 – Економіка та управління національним господарством) (Житомир, 2018)

Навчальні курси: цифрова економіка, електронна комерція в туристичному бізнесі, організація ресторанної справи, управління туристичними дестинаціями, туристична логістика, потенціал та імідж туристичних регіонів світу, організація аграрного бізнесу, конкурентоспроможність підприємства, інфраструктура товарного ринку, інвестування, економіка та менеджмент у галузі.

Активності та досягнення:

  • Член редакційної колегії фахового журналу категорії Б “Економіка, управління та адміністрування” Державний університет «Житомирська політехніка», дата входження до складу редакційної колегії: 08.06.2022 р.

Нагороди та відзнаки:

  • Подяка Житомирського обласного туристичного інформаційного центру Житомирської обласної ради за партнерство та допомогу в організації обласних курсів «HoReCa» для студентів та працівників сфери обслуговування, Житомир, 2022 р.

Публікації: всього за період науково-педагогічної діяльності опубліковано більше 100 науково-методичних праць, них за профілем спеціальності «Туризм» опубліковано 20 науко-методичних праць.

Навчальні посібники, монографії:

  • Навчальний посібник (для студентів економічних спеціальностей) SMM та аналітика ринку [Електронне видання]. ‒ Житомир : Державний університет «Житомирська політехніка», 2021. ‒ 215 с. – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4100.

Основні наукові статті у виданнях, що індексуються наукометричною базою SCOPUS та Web of Science:

  • Levytska I., Klymchuk A., Shestakova A., Biletska N. Tourist potential of Ukraine: challenges and prospects of the post-war time Journal of Environmental Management and Tourism. 2023. Issue 14(2). рр. 299-305. DOI: https://doi.org/10.14505/jemt.v14.2(66).01
  • Mykhailov A., Mykhailova L., Kharchenko T., MohylnaL., & Shestakova A. Investment instruments for managing innovative transformations of the agricultural sector to ensure sustainable development in the context of globalization. Estudios de Economia Aplicada. 2021. Vol. 39(7). pp. 1-14.

Опубліковані наукові праці у закордонних виданнях:        

  • Shestakova, A., Vikarchuk, O., & Belogor, L. (2023). Digital project solutions for business and hospitality industry: Modern challenges for the personnel. Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej. ZESZYTY NAUKOWE tom 23, rocznik XII numer 1/2023. Sucha Beskidzka, 2023. рр. 32-47.

Опубліковані наукові праці у вітчизняних фахових виданнях категорії «Б»:

  • Валінкевич Н.В., Шестакова А.В. Цифрова трансформація як конкурентна перевага в індустрії туризму та гостинності. Економіка та суспільство. 2024. №68. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/4914DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-68-37
  • Харченко Т. М., Орєхова А. І., Шестакова А. В. Соціально-економічні орієнтири в управлінні розвитком персоналу підприємств. Український журнал прикладної економіки та техніки. 2023. Том 8. № 3. С. 265 – 269.
  • Олійник, О.В., Шестакова А.В., Ярмолюк Д.І. Напрями цифровізації ресторанного бізнесу. Вісник Державного університету “Житомирська політехніка”. Серія: Економіка, управління та адміністрування. 2023.Вип. 1(103). С. 15-21.
  • Ткачук В.О., Шестакова А.В. Використання мобільних додатків для цифровізації бізнес-процесів у ресторанному бізнесі та їх оптимізація на основі методу A/B тестування. Вісник Державного університету “Житомирська політехніка”. Серія: Економіка, управління та адміністрування. 2022. Вип. 4. С. 27-34.
  • Шестакова А.В., Ткачук В.О., Мельник Т.Ю., Травін В.В. Цифрові можливості аграрної економіки України у воєнний період. Економіка, управління та адміністрування. 2022. № 3 (101). С. 15-23. DOI: https://doi.org/10.26642/jen-2022-3(101)-15-23.
  • Шестакова А.В. Управління персоналом як поняття міждисциплінарного значення в контексті соціально орієнтованої економіки. Український соціум. 2020. № 4 (75). С. 99-112.
  • Шестакова А.В., Крук О.А, Крук Г.М. Мотиваційний механізм здійснення грантової діяльності в установах в умовах цифровізації. Причорноморські економічні студії. 2020. № 59. Ч.2. С. 59-64.
  • Богоявленська Ю.В., Шестакова А.В., Антіпова Г.В. Підвищення ефективності управління в організаціях через удосконалення управління конфліктами в умовах діджиталізації. Причорноморські економічні студії. 2020. № 59. Ч.1. С. 92-97.
  • Шестакова А.В. Стан та напрями розвитку персоналу аграрних підприємств в умовах цифрової економіки. Бізнес-навігатор. 2020. Вип. 2 (58). С. 27-30.
  • Шестакова А.В. Вплив корпоративної соціальної відповідальності на стан розвитку персоналу аграрних підприємств. Східна Європа: економіка, бізнес та управління. 2020. Вип. 2 (25). С. 310-314.

Опубліковані наукові праці апробаційного характеру:

  • Білогор Л.А., Шестакова А.В., Козак Н.М. Цифрові додатки в агробізнесі: зарубіжний досвід та особливості впровадження в Україні. Механізми управління розвитком територій: зб. наукових праць. Ч.1. Житомир: Поліський національний університет, 2023. С. 19-21.
  • Шестакова А.В., Камінська М.Б. Концепції розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Тези ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції “Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу”, 3-4 листопада 2022 року. Житомир: “Житомирська політехніка”, 2022. С.304.
  • Шестакова А.В., Добровольська П.Д. Цифровізація як пріоритет у міжнародній торговельно-економічній діяльності. Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, присвяченої Дню науки 16–20, 26 травня 2022 року. Житомир: “Житомирська політехніка”, 2022. С.279.
  • Шестакова А.В. Тенденції цифровізації агропромислового сектору. Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, присвяченої Дню науки 16–20, 26 травня 2022 року. Житомир: “Житомирська політехніка”, 2022. С.278
  • Шестакова А.В., Гонгало Ю.В. Використання Instagram в інтернет-маркетингу. Тези ІІ Міжнародної науково-практичної конференції з проблем вищої освіти і науки “Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу”, 4-5 листопада 2021 року. Житомир: “Житомирська політехніка”, 2021. С.125-126.
  • Свірко С.В., Шестакова А.В. Цифрові та соціальні інновації в управлінні персоналом аграрних підприємств.Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, присвяченої Дню науки, 11-15 травня 2021 року, Житомир: Житомирська політехніка, 2021. С. 379-380.
  • Шестакова А.В. Інноваційно-організаційні перетворення та персонал в умовах цифрової економіки. Тези Міжнародної науково-практичної конференції “Інноваційні рішення в економіці, бізнесі, суспільних комунікаціях та міжнародних відносинах”, 16 квітня 2021 року. Дніпро: Університет митної справи та фінансів, 2021. С. 858-860.
  • Шестакова А.В., Мисюра Т.В. Добробут працівників як пріоритетний фактор управління персоналом. Тези IV Міжнародної науково-практичної конференції “Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні”, 12 березня 2021 року. Вінниця: ВНТУ, 2021. С.783-785.
  • Шестакова А.В. Цифрові тренди в управлінні персоналом. Тези VI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції “Актуальні проблеми управління соціально-економічними системами”, 11 грудня 2020 року. Луцьк: ІВВ Луцького НТУ, 2020. С. 284-286.
  • Шестакова А.В. Розвиток міжнародних економічних відносин в умовах викликів цифровізації та карантину. Тези Міжнародної наукової конференції “Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу”, 5-6 листопада 2020 року.Житомир: “Житомирська політехніка”, 2020. С.357.

Основні науково-методичні публікації:

  • Робоча програма виробничої (переддипломної) практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно ресторанна справа» (автори: Тарасюк Г.М., Климчук А.О., Чагайда А.О., Шестакова А.В., Горшкова Л.О.) 2023. 37 с. Електронне видання (Протокол ВРФ № 2 від 10.02.2023 р.). URL: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=5337
  • Програма атестаційного екзамену для студентів освітнього ступеня “бакалавр” за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно ресторанна справа» (автори: Тарасюк Г.М., Климчук А.О., Чагайда А.О., Шестакова А.В.), 2022. 37 с. Електронне видання (Протокол НМР №13 від 16.12.2022 р.). – Режим доступу : https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=5337
  • Робоча програма навчальної дисципліни “Управління розвитком туризмі” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 242 «Туризм та рекреація» (розробник: Шестакова А.В.), 2022. 13 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №7 від 29 серпня 2022 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4157
  • Робоча програма навчальної дисципліни “Продажі в цифровій економіці” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 242 «Туризм та рекреація» (розробник: Шестакова А.В.), 2022. 11 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №7 від 29 серпня 2022 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4832
  • Робоча програма навчальної дисципліни “Управління розвитком туризмі” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 242 «Туризм та рекреація» (розробник: Шестакова А.В.), 2022. 17 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №7 від 29 серпня 2022 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4282
  • Робоча програма навчальної дисципліни “Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанній справі” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (розробник: Шестакова А.В.), 2022. 24 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №7 від 29 серпня 2022 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4225
  • Робоча програма навчальної дисципліни “Економіка готелів і ресторанів” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (розробник: Шестакова А.В.), 2022. 19 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №7 від 29 серпня 2022 р.). – Режим доступу: https:https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=3527
  • Робоча програма навчальної дисципліни “Розвиток комунікаційних навичок” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» (розробники: Богоявленська Ю.В., Шестакова А.В.), 2021. 14 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №9 від 30 серпня 2021 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=2789 Робоча програма навчальної дисципліни “Розвиток комунікаційних навичок” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» (розробники: Богоявленська Ю.В., Шестакова А.В.), 2021. 14 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №9 від 30 серпня 2021 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=2789
  • Робоча програма навчальної дисципліни “Цифрова трансформація бізнесу” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» (розробник: Шестакова А.В.), 2021. 12 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №9 від 30 серпня 2021 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4101
  • Робоча програма навчальної дисципліни “Стратегія працевлаштування” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» (розробник: Шестакова А.В.), 2021. 12 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №9 від 30 серпня 2021 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4170
  • Робоча програма навчальної дисципліни “SMM та аналітика ринку” для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» (розробник: Шестакова А.В.), 2021. 20 с. Електронне видання (Протокол Вченої ради ФБСО №9 від 30 серпня 2021 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4100
  • Тестові завдання з навчальної дисципліни «SMM та аналітика ринку» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» (автор: Шестакова А.В.), 2021. 15 с. Електронне видання (Протокол НМР №9 від 30.08.2021 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4100
  • Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти з навчальної дисципліни «SMM та аналітика ринку» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» (автор: Шестакова А.В.), 2021. 30 с. Електронне видання (Протокол НМР №9 від 30.08.2021 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4100
  • Методичні рекомендації для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «SMM та аналітика ринку» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» (автор: Шестакова А.В.), 2021. 22 с. Електронне видання (Протокол НМР №9 від 30.08.2021 р.). – Режим доступу: https://learn.ztu.edu.ua/course/view.php?id=4100

Участь у виконанні науково-дослідних робіт:

  • «Удосконалення процесу розвитку кадрового потенціалу громадських організацій», договір № H-01-06/21 від 15.10.24р. – співвиконавець.

Підвищення кваліфікації

  • Підвищення кваліфікації, Національний університет біоресурсів і природокористування України ННІ неперервної освіти і туризму, Розвиток інноваційних професійних комптентностей в педагогічній діяльності, свідоцтво СС 00493706/017706-22 від 25.11.2022 р. (180 годин)
  • Житомирський державний університет ім. І.Франка, Інноваційні методики викладання дисциплін циклу професійної підготовки для здобувачів вищої освіти спеціальностей галузі знань 05 “Соціальні та поведінкові науки”, сертифікат ВО№0190 23.09.2021 р. (150 годин)

Закордонні стажування:

  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii, m. Sucha Beskidzka, Polska, INNOVATIVE EDUCATIONAL TECHNOLOGIES: EUROPEAN EXPERIENCE AND ITS IMPLEMENTATION IN THE PREPARATION OF EXPERTS WITH ECONOMICS AND MANAGEMENT, сертифікат №27/NS/2021 від 12.11.2021 (180 ECTS).

Контакти:

Тел.: +380633764003

E-mail: 4ksann@gmail.com

Робоче місце: каб. 2, корпус 1.


Реквізити для оплати за послуги:

Одержувач - Поліський національний університет код - 00493681, рахунок UA248201720313221002201000272 ДКСУ у м. Києві. Плата за навчання - вказати П.І.Б., курс, факультет, форму навчання (денна чи заочна)

Форма для оплати усіх послуг


Адреса
бульвар Старий, 7, Житомир, Житомирська область, 10008
Приймальна комісія
(0412) 41-89-06
(063) 108-78-60
(097) 753-49-43
e-mail: mail@polissiauniver.edu.ua
Ректор університету
(0412) 47-13-56

© Copyright: Поліський національний університет