• Університет
    Загальна інформація
    • Історія та сучасність
    • Стратегія розвитку
    • Структура університету
    • Органи управління та самоврядування
    • Міжнародна співпраця
    • Наші досягнення
    • Первинна профспілкова організація співробітників університету
    • Відділ кадрів
    • Контактна інформація
    • Керівництво
    Публічна інформація
    • Політика сталого розвитку Поліського універстету
    • Гендерний план дій на 2022-2026 роки
    • Запобігання та протидії корупції
    • Громадське обговорення
    • Установчі документи
    • Центри та відділи університету
    • Ліцензії на провадження освітньої діяльності
    • Сертифікати про інституційну акредитацію, спеціальностей та освітніх програм
    • Ліцензування та акредитація
    • Мови освітнього процесу
    • Спеціальності та освітні програми
    • Кадрова політика університету
    • Приймальна комісія
    • Гуртожитки
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Кадрове забезпечення
    • Розмір плати за навчання
    • Фінансова звітність
    • Закупівлі товарів, робіт і послуг
    • Соціально-психологічний супровід
    • Накази, правила та інструкції
    • Додаткові послуги
    • Вчена рада
    • Звіти ректора
    Якість освіти
    • Політика забезпечення якості освітньої діяльності
    • Навчально-науковий центр забезпечення якості освіти
    • Моніторинг якості освітнього процесу
  • Освітня діяльність
    Загальна інформація
    • Нормативне забезпечення освітнього процесу
    • Сертифікати про акредитацію освітніх програм
    • Ліцензійний обсяг та контингент здобувачів вищої освіти
    • Мови освітнього процесу
    • Документи, що видаються по закінченню навчання
    Факультети та інститути
    • Факультет економіки та менеджменту
    • Агрономічний факультет
    • Факультет ветеринарної медицини та тваринництва
    • Факультет права, публічного управління та національної безпеки
    • Факультет лісового господарства та екології
    • Факультет інформаційних технологій, обліку та фінансів
    • Факультет інженерії та енергетики
    Організація освітнього процесу
    • Каталог освітніх програм
    • Каталог вибіркових дисциплін
    • Проєкти освітніх програм
    • Графіки навчального процесу
    • Дистанційне навчання
    • Аспірантура
    • Розклад занять
    • Рейтинги студентів для отримання стипендії
    • Асоціація випускників
    • Бази практик / стажування та працевлаштування
    • Розмір плати за навчання
    Освіта впродовж життя
    • Підвищення кваліфікації викладачів, співробітників
    • Підвищення кваліфікації на замовлення
  • Абітурієнтам
    Приймальна комісія
    • Склад приймальної комісії
    • Положення про приймальну комісію
    • Переведення та поновлення
    • Розклад роботи
    • Списки рекомендованих на навчання
    • Накази на зарахування
    • Рішення приймальної комісії
    • Контакти
    ВСТУП 2025
    • Правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти
    • Державне замовлення
    • Інформація про гранти
    • Важливі дати: ВСТУП 2025
    • Вступникам з ТОТ
    • Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ
    • Інформаційні матеріали вступнику
    • Перелік спеціальностей та освітніх програм
    • Програми вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Вартість навчання
    • Програми подвійних дипломів
    Вступ до аспірантури/докторантури
    • Правила прийому на навчання
    • Програми фахових вступних випробувань
    • Графік вступних випробувань
    • Рейтинговий список
    • Обсяги державного замовлення на підготовку аспірантів
    • Вартість навчання
  • Наука
    Загальна інформація
    • Основні досягнення
    • Інфраструктура забезпечення наукової діяльності
    • Центр колективного користування науковим обладнанням "НІККМЗ"
    • Напрями наукової діяльності
    • Звіти з наукової діяльності
    • Контактна інформація
    • Науково-інноваційні інститути
    • Наукові горизонти / Scientific Horizons
    Студентська наука
    • Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт
    • Всеукраїнські студентські олімпіади
    • Гранти НТСА
    • Науково-творчі об’єднання
    • Наукові конференції
    Підготовка та розвиток науково-педагогічних кадрів
    • Аспірантура і докторантура
    • Спеціалізовані вчені ради
    • Міжнародні грантові проєкти
    • Наукові школи
    • Науковий рейтинг викладачів
    Політика академічної доброчесності
    • Академічна доброчесність
logo
  • Міжнародна діяльність
    Інфраструктура забезпечення міжнародної діяльності
    • Відділ міжнародного співробітницва
    • Інформаційний центр ЄС
    • Міжнародні зв’язки
    • Новини відділу міжнародного співробітництва
    • Стратегія інтернаціоналізації Поліського національного університету
    • HORIZON EUROPE
    • Erasmus +
    • JICA
    • Навчання іноземних громадян
    • Міжнародні стажування
    • Закордонна практика
    • Програми подвійних дипломів
    • Міжнародні проекти
    • DAAD «Tschernobyl heute – wilde Natur ohne Grenzen»
  • Foreign Students
    • Polissia National University
    • Invitation for study
    • Admission process
    • Sample documents of higher education
    • Temporary residence permit in Ukraine
    • Student’s Accommodation
    • Contacts
  • Студенту
    Соціальне обличчя Поліського університету
    • Стипендіальне забезпечення студентів
    • Психологічна підтримка
    • Профком
    • Твоє перше робоче місце
    • Соціальний та гуманітарний розвиток
    • Скринька довіри
    Студентське самоврядування
    • Склад самоврядування
    Спорт і відпочинок
    • Спортивні досягнення
    • Спортивні секції
    • Спортивні споруди
    • Гуртки
    • Заходи
    • Корисні контакти
    Побут та харчування
    • Студентське містечко
    • Їдальні, кафе
    • Корисні контакти
  • Ресурси і сервіси
logo
×
Університет Освітня діяльність Абітурієнтам Наука Міжнародна діяльність Foreign Students Студенту Ресурси та сервіси

Моніторинг та удосконалення освітніх програм

Освітні програми

Освітні програми підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Проєкти освітніх програм

Проєкт ОП «Технологія виробництва и переробки продукції тваринництва» підготовки здобувачів освітнього ступеня бакалавр

Проєкт ОП «Технологія виробництва и переробки продукції тваринництва» підготовки здобувачів освітнього ступеня магістр

Проєкт ОНП «Технологія виробництва и переробки продукції тваринництва» підготовки здобувачів освітньо-наукового ступеня доктор філософії

Громадська рада роботодавців

ДІДКІВСЬКИЙ Мирослав, директор ПАФ «Єрчики» Попільнянського району Житомирської області

ЗАЄЦЬ Віталій, директор ТОВ «Галіївський маслозавод»

ІВАНИЦЬКА Валентина, директор з питань селекційно-племінної роботи та відтворення стада ТОВ «Українська генетична компанія»

КОЗЕЛ Наталія, заступник виконавчого директора по тваринництву ПП «Галекс-Агро»

КУЗЬМЕНКО Михайло, начальник кінологічного відділу командування сил підтримки Збройних сил України, підполковник

КУЛАКОВ Юрій, директор АФ «Бджоловод ЛТД»

ПАТИНСЬКИЙ Богдан, голова Житомирського обласного осередку «Полісся» Всеукраїнської громадської організації «Кінологічна спілка України»

САВЧУК Іван, заступник директора по науковій роботі Інституту сільського господарства Полісся НААН України

СУЛІМОВ Ігор, керівник Всеукраїнського громадського об’єднання «Кінологічний Клуб України»

ШЕВЧУК Василь, директор ТОВ «Еком’ясо Полісся»

Анкетування стейкголдерів освітніх програм

До уваги стейкголдерів освітніх програм!

Запрошуємо брати участь у процесі покращення освітніх програм підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у Поліському національному університеті. Щоб взяти участь, пройдіть анкетування за посиланнями:

Анкета для роботодавців ОП підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

https://forms.gle/Wm8py9HJ251o3gUi8

Анкета для здобувачів освіти ОП підготовки бакалаврів зі спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

https://forms.gle/d5txn6m96svzgHwb7

Анкета для здобувачів освіти ОП підготовки магістрів зі спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

https://forms.gle/sLLt3PA9bdihfdcC8

Анкета для здобувачів освіти ОП підготовки докторів філософії зі спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

https://forms.gle/AWo6z14KLc9Kpk5q6

Анкета для інших стейголдерів (випускники, батьки, академічна спільнота та ін.) ОП підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

https://forms.gle/DySUVFQbxdZAXXjD6

Звіти про підсумки опитування стейкголдерів освітніх програм

Звіт про підсумки опитування здобувачів вищої освіти ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Звіт_опитування_бак_2022

Звіт_опитування_бак_2023

Звіт про підсумки опитування здобувачів вищої освіти ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Звіт_опитуввання_маг_2022

Звіт_опитування_маг_2023

Звіт про підсумки опитування здобувачів вищої освіти ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Звiт_опитування_ДФ_2022

Звіт_опитування_ДФ_2023

Звіт про підсумки опитування роботодавців ОП підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Звіт_опитування_роботодавців_2022

Звіт_опитування_роботодавців_2023

Звіт про підсумки опитування інших стейкголдерів (випускників, батьків, здобувачів, академічної спільноти та ін.) ОП підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Звіт_опитування_Інші_стейкголдери_2023

Результати обговорення пропозицій стейкхолдерів щодо покращення ОП підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Протокол_обговорення_пропозицій_2023

Протокол_обговорення_пропозицій_2024

Стан виконання впровадження рекомендацій ГЕР з подальшого удосконалення ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у Поліському національному університеті

Стан_виконання_рекомендацій_ГЕР


Реквізити для оплати за послуги:

Одержувач - Поліський національний університет код - 00493681, рахунок UA248201720313221002201000272 ДКСУ у м. Києві. Плата за навчання - вказати П.І.Б., курс, факультет, форму навчання (денна чи заочна)

Форма для оплати усіх послуг


Адреса
бульвар Старий, 7, Житомир, Житомирська область, 10008
Приймальна комісія
(0412) 41-89-06
(063) 108-78-60
(097) 753-49-43
e-mail: mail@polissiauniver.edu.ua
Ректор університету
(0412) 47-13-56

© Copyright: Поліський національний університет