ДІДКІВСЬКИЙ Мирослав, директор ПАФ «Єрчики» Попільнянського району Житомирської області
ЗАЄЦЬ Віталій, директор ТОВ «Галіївський маслозавод»
ІВАНИЦЬКА Валентина, директор з питань селекційно-племінної роботи та відтворення стада ТОВ «Українська генетична компанія»
КОЗЕЛ Наталія, заступник виконавчого директора по тваринництву ПП «Галекс-Агро»
КУЗЬМЕНКО Михайло, начальник кінологічного відділу командування сил підтримки Збройних сил України, підполковник
КУЛАКОВ Юрій, директор АФ «Бджоловод ЛТД»
ПАТИНСЬКИЙ Богдан, голова Житомирського обласного осередку «Полісся» Всеукраїнської громадської організації «Кінологічна спілка України»
САВЧУК Іван, заступник директора по науковій роботі Інституту сільського господарства Полісся НААН України
СУЛІМОВ Ігор, керівник Всеукраїнського громадського об’єднання «Кінологічний Клуб України»
ШЕВЧУК Василь, директор ТОВ «Еком’ясо Полісся»
До уваги стейкголдерів освітніх програм!
Запрошуємо брати участь у процесі покращення освітніх програм підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у Поліському національному університеті. Щоб взяти участь, пройдіть анкетування за посиланнями:
Анкета для роботодавців ОП підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
https://forms.gle/Wm8py9HJ251o3gUi8
Анкета для здобувачів освіти ОП підготовки бакалаврів зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
https://forms.gle/d5txn6m96svzgHwb7
Анкета для здобувачів освіти ОП підготовки магістрів зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
https://forms.gle/sLLt3PA9bdihfdcC8
Анкета для здобувачів освіти ОП підготовки докторів філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
https://forms.gle/AWo6z14KLc9Kpk5q6
Анкета для інших стейголдерів (випускники, батьки, академічна спільнота та ін.) ОП підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
https://forms.gle/DySUVFQbxdZAXXjD6
Звіт про підсумки опитування здобувачів вищої освіти ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Звіт про підсумки опитування здобувачів вищої освіти ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Звіт про підсумки опитування здобувачів вищої освіти ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Звіт про підсумки опитування роботодавців ОП підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Звіт_опитування_роботодавців_2022
Звіт_опитування_роботодавців_2023
Звіт про підсумки опитування інших стейкголдерів (випускників, батьків, здобувачів, академічної спільноти та ін.) ОП підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Звіт_опитування_Інші_стейкголдери_2023
Протокол_обговорення_пропозицій_2023
Протокол_обговорення_пропозицій_2024